Nyereményjáték

Korábbi Workshopjaink

Nyerd meg idén a JÖVŐ-t!

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

2019.06.04.

¡TERVEZZ JÖVŐT!

 

...szerinted, mi lesz?

 

MIKOR lesz a jövő? jövőre? 100 vagy 1000 év múlva? lenne ötleted, hogy mi lesz?

HOL? a lakatlan területeken? vagy a víz alatt? esetleg egy másik bolygón?

MI? miben jelenik meg? a használati tárgyakban? a technológiai fejlődésben?

KIVEL? hogyan fejlődik ezekkel együtt a társadalom? ki lesz a jövő embere?

 

…… Te hogy érzed?

 

Gyere velünk és találjunk együtt megoldásokat, válaszokat egy lehetséges szituációra!

 

​Nyerj részvételt a napközis táboraink egyikébe! Nincs más dolgod, mint like-olni a nyereményjáték felhívását (link) és megosztani nyilvános posztként.

 

„Nyerd meg idén a JÖVŐ-t!” -  Játékszabályzat és adatvédelem

 

1. Játék szervezője
A Hello Wood Kft. (székhely: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 19. 3/9., cégjegyzékszám: 01-09-996209, adószám: 24220446-2-42) mint Szervező játékot hirdet a Facebook weboldalon az oldal felhasználói számára „Nyerd meg idén a JÖVŐ-t!” címen.

A játék lebonyolításával összefüggő feladatokat a Szervező a Be Social Kft. által fejlesztett és a Facebook által üzemeltett Facebook Nyertes (socialwinner.besocial.hu) alkalmazással bonyolítja le. (Lebonyolító)

 

2. A játék időtartama

Játék időtartama: 2019.06.04. (kedd, 08:00) - 2019.06.11. (kedd 20:00)

Eredményhirdetés: 2019.06.12. (szerda), 16:00.

 

3. Játék menete

A játékosoknak a nyerményjáték posztját (link) kell nyilvánosan megosztaniuk saját oldalukon, valamint like-olniuk kell a felhívást. (link) A megosztással és like-olással egyidőben a játékos jelentkezik a játékra.

 

4. Nyeremény

1 fő részére ingyenes részvételi lehetőség az általa kiválasztott napközis táborban.

 

Lehetséges időpontok:

június 17-21.

június 24-28.

 

Helyszín minden esetben: Zichy-kastély, északi szárny (Budapest, Fő tér 1, 1033)

 

5. Az eredményhirdetés időpontja és menete

Az eredményhirdetésre 2019.06.12-én (szerdán), 16:00-kor kerül sor. Szervező a nyertest Facebook üzenetben értesíti, majd amennyiben a nyertes visszajelzést küld arról, hogy elfogadja a nyereményt, Szervező közzéteszi a nevét az Demo Wood Facebook oldalán (https://www.facebook.com/demotabor/)

A nyertesnek a nyeremény elfogadásáról 2019.06.14-e, 10:00-ig e-mailen keresztül kell visszajeleznie a Lebonyolítónak. Amennyiben ez nem történik meg, új nyertes kerül kiválasztásra.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) Szervező és Lebonyolító felelősséget nem vállal.

 

6. Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 16 év feletti természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik elfogadják a játék részvételi szabályzatát, és teljesítik a fentiekben megadott feltételeket.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, hello@demowood.hu e-mail címen kérhető tájékoztatás.

 

7. Személyes adatok kezelése

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező és a Lebonyolító a nyertesek személyi adatait (név, e-mail cím, postázási cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljából díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból.

 

A Szervező és a Lebonyolító kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltaknak megfelelően kezeli.

 

8. Adózás és költségek

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos költségeit Szervező viseli. Egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

 

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében életkorára tekintettel korlátozott, azaz a tizennegyedik életévét betöltötte, de a tizennyolcadikat nem, és nem cselekvőképtelen, vagy nagykorú, és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére az életkorára tekintettel korlátozottan cselekvőképes kiskorú csak a törvényes képviselője, míg az érintett ügycsoportban korlátozottan cselekvőképes csak a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

 

9. Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt Szervező és Lebonyolító munkatársai és családtagjai. A játék Szervezője és Lebonyolítója az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

Lebonyolító fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címeket, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

 

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

 

Budapest, 2019.06.04

1/1

Kapcsolat

Kérdésed van?

hello@demowood.hu  |  Tel: 06 20 416 0435

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vimeo Icon