BGA együttműködés

Korábbi Workshopjaink

2019. augusztus 12 - 18.

 

korosztály: 14 - 18 évesek

 

A Bethlen Gábor Alappal együttműködésben, határon túli magyar gyerekek részére szervezünk DEMO Wood alkotótábort, a "Gyerekek éve" programsorozat jegyében. 

A táborban közel 100 gyerekkel fogunk többek között közösen barkácsolni, filmet forgatni, ékszert tervezni vagy fotózni. 

A csapatban végzett munka közösségformáló erejét és az itt elsajátított közösségi, valamint a vizuális és tárgykultúrához kötődő értékeket, mint a program önkéntes “nagykövetei” tudják később otthon a saját környezetükben továbbadni.

A tábor tematikáját a család témája köré építjük. A család, mint a legkisebb társadalmi egység jó példáját dolgozzuk fel a foglalkozásokon, több művészeti területen, kreatív formában, útravalót adva a résztvevő gyerekeknek, valamint a létrejövő alkotásokon keresztül pozitív üzenetet közvetítve a távolabbi közösségek számára.

 

Lehetőséget biztosítunk a gyerekek művészeti és kreatív képességeik kibontakoztatására a különböző workshopok eszközésvel és közben egészségtudatos életmódra is neveljük őket. 

A tábort és nyári szünetet követően, szeptember közepén egy pályázat kerül kiírása, amelyre a táborban résztvevő gyerekek több kategóriában, a tábori workshopoknak megfelelően pályázhatnak. Feltétele, hogy a tudást megosztva társaikat, barátaikat, iskola társaikat, családjukat bevonva adjanak be a táborban elkészült munkákhoz hasonlóan egy projektet, amelyet egy zsűri bírál el.

1/1

Kapcsolat

Kérdésed van?

hello@demowood.hu  |  Tel: 06 20 416 0435

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vimeo Icon